Työvaatteet ja suojaimet

TYÖVAATTEET JA SUOJAIMET

Keskitä työvaate- ja suojainhankintasi Sehaxille, luota huippumerkkeihin ja keskity työntekoon. Tarjoamme kokonaisvaltaisia työvaatepalveluita yrityksille tarpeiden mukaan. Profiloimme vaatteet myös yrityksesi brändin mukaisesti.

Myymälässämme yrityksesi työntekijät pääsevät kokeilemaan ja sovittamaan tuotteita ja tarvittaessa noutamaan ne suoraan käyttöön.

Tutustu alla oleviin kuvastoihin ja tule kokemaan tuotteet myymäläämme!

snickers työvaatteet

Wear the difference.


Snickers Workwear tarjoaa edistyksellisiä työvaatteita ammattilaisille, jotka haluavat vaatetukseltaan parasta mahdollista suojaa, turvallisuutta ja toiminnallisuutta.


solid gear työvaatteet

One step ahead.


Solid Gear tarjoaa turvajalkineita ammattilaisille. Kun jokainen yksityiskohta on tärkeä, vain täydellinen on kyllin hyvää. Kokeile kenkiämme ja koe kunnianhimoisen tuotekehittelymme tulos. Solid Gear – askeleen edellä


Toe Guard työvaatteet

Contemporary without compromise.


Toe Guard edustaa ehdotonta turvallisuutta, ajatonta suunnittelua ja edullisia tuotteita. Tavoitteenamme on tuoda markkinoille huippulaatuisia tuotteita kylpailukykyisillä hinnoilla.


Dunderdon

The product makes the brand.


Dunderdon -työvaatteissa yhdistyvät saumattomasti trendikäs ulkonäkö ja toiminnallisuus. Ne on tarkoitettu kaikille ammattilaisille työtehtävästä riippumatta – designista tinkimättä.


Hultafors työkalut

Tools to rely on.


Hultafors tarjoaa innovatiivisia ja laadukkaita käsityökaluja, joiden toimivuus, tarkkuus ja luotettavuus ovat parasta luokkaa. Työkaluja, joihin voi luottaa – kaikissa tilanteissa.


Wibe tikkaat ja telineet

Safety in every step.


Wibe Ladders -tikkaat ja -telineet tarjoavat innovatiivia tuotteita, jotka helpottavat ammattilaisten työtä tehden siitä turvallisempaa ja tehokkaampaa. Meiltä löydät ratkaisun kaikenlaisiin tehtäviin.


petzl

Petzl on ranskalainen perheyritys, jonka ydintuoteryhmiin kuuluvat otsa- ja kypärävalaisimet, kypärät sekä kokonaisratkaisut vaikeapääsyisiin ja korkealla sijaitseviin paikkoihin pääsemiseen. Petzl varusteita yhdistää kolme arvoa: tehokkuus, käyttömukavuus ja turvallisuus, jotta ammattilaiset ja vaativat kuluttajat pääsisivät myös kaikkein vaikeapääsyisimpiin paikkoihin - niin yöllä kuin päivällä. Petzl edustaa suunnittelultaan sekä laadultaan huippua ja on edelläkävijä sekä pioneeri kolmella toimialallaan: Korkeanpaikantyöskentely, kädet vapaana valaistus ja kiipeily.
Bolle
Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Yrityksen omistaa Vista Outdoor, joka on myös mm. CamelBakin omistaja. Vuonna 1888 perustettu yritys on yksi maailman pisimpään toimineista suojalasivalmistajista ja alansa merkittävin toimija. Yrityksen toiminta-ajatus on selkeä: Havaita kaikki potentiaaliset riskit, joita työtehtävissä voi ilmetä ja tarjota työtehtäväkohtaisesti käsinkosketeltava teknologinen suojainratkaisu, ollen samalla tiukasti yhdenmukainen eurooppalaisten standardien ja vaatimusten kanssa
BUFF Professional on Katalonialaisen Original BUFF SA:n työpäähinemallisto, josta löytyy suojaava päähine teollisuuden, sotilaiden, poliisien, pelastusalan, rakennusalan, terveydenhuollon ja muiden ammattilaisten tarpeisiin. BUFF kehitti putkimallisen päähineen ensimmäisenä vuonna 1992 ja on nykyään maailman johtava saumattomien monikäyttöpäähineiden valmistaja.Sehax Oy, Sipoontie 65, 04430 Järvenpää, Puh. 020 776 9330, asiakaspalvelu(at)sehax.fi | Tietosuojaseloste »